LIVRARE

Modalitati de livrare

ETICHETE-BRASOV (STAR-COLOR SRL) efectueaza livrarile produselor prin intermediul oricarei firme de curierat rapid agreeata de client. In orasul Brasov, transportul este asigurat prin logistica proprie.

Curier Rapid: la 24 de ore de la expedierea coletului de catre noi, acesta va fi adus de un reprezentant al firmei de curierat la adresa specificata de dvs. in comanda. Daca ati ales modalitatea de plata Ramburs, contravaloarea produselor o veti achita numerar, direct reprezentantului firmei de curierat.


Daca sunteti din Brasov: livrarea se face la sediul dvs., imediat dupa executarea comenzii, de catre un reprezentant al firmei noastre. Plata o puteti efectua numerar (chitanta) sau prin transfer bancar (imediat dupa lansarea comenzii).


Imediat dupa ce ati primit coletul, indiferent de modalitatea de livrare, va rugam verificati integritatea produselor si disponibilitatea facturii fiscale. Daca sunt probleme, adica ati primit coletul deteriorat sau tirajul produselor este altul fata de ce ati comandat, pentru a remedia problema va rugam sa ne contactati de urgenta (maxim 48 ore de la primirea coletului).

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, nu ne asumam raspunderea pentru intarzieri. O data predat coletul firmei de curierat, nu mai tine de noi termenul de livrare.

 

MODALITATI DE PLATA

Produsele achizitionate de la ETICHETE-BRASOV.ro (STAR-COLOR SRL.) pot fi achitate numerar, in sistem ramburs - la primirea coletului (in cazul in care coletul se livreaza prin firma de curierat rapid), prin chitanta (in cazul in care coletul se livreaza de catre un reprezentant STAR-COLOR SRL. sau prin transfer bancar - imediat dupa emiterea facturii proforme.

Daca valoarea comenzii dumneavoastra depaseste suma de 700 ron + tva, sau comanda dumneavoastra consta doar dintr-un serviciu de executie grafica, modalitatea de plata pe care o acceptam este doar cea prin transfer bancar - imediat dupa emiterea facturii proforme. Va rugam sa ne intelegeti si sa acceptati politica noastra de primire a platilor.