TERMENI SI CONDITII

Introducere

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document.

etichete-brasov.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Conditiilor de utilizare poate fi citita oricand folosind legatura "TERMENI SI CONDITII" din meniul principal.

 

Drepturi de autor (Copyright)

Acest site contine grafica, imagini-fotografii, documente, text, fonturi, precum si alte informatii, toate acestea imreuna fiind denumite "Continut". Acest site si continutul sau sunt proprietate, cu drepturi de autor, a SC STAR-COLOR SRL. Este strict interzis de a retine, copia, distribuii, publica, sau de a folosi orice parte a continutului, cu exceptia cazurilor permise in mod expres in acesti Termeni de Utilizare. Star-Color SRL isi rezerva dreptul de a adauga, a sterge sau modifica orice parte a continutului in orice moment, fara notificare prealabila.

 

Legaturi

SC STAR-COLOR SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

Utilizarea site-ului

Societatea SC STAR-COLOR SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii                                            SC STAR-COLOR SRL, fara acordul scris al acesteia.

Obtinerea de produse de pe site-ul  etichete-brasov.ro nu va da dreptul de a utiliza orice parte a continutului site-ului, in schimb puteti utiliza, in orice scop legal, produsele finite obtinute de la  SC STAR-COLOR SRL.

 

Sunteti de acord sa utilizati acest site intr-o maniera responsabila, care este in deplina conformitate cu acesti Termeni de Utilizare, precum si cu legile si reglementarile in vigoare. Fara nici un fel de exceptie, orice parte din continutul site-ului nu poate fi folosita: ca o marca comerciala sau alta marca, pentru orice fel de utilizare pornografica, pentru orice scop ilegal, pentru a defaima orice persoana, pentru a incalca dreptul de intimitate sau publicitate a oricarei persoane, pentru a nu incalca orice drept de autor, denumiri sau marci comerciale sau alt drept de proprietate intelectuala ale oricarei persoane sau entitati. Sunteti de acord ca nu veti folosi site-ul pentru a realiza Produse care sunt ofensatoare, ilegale, hartuitoare, defaimatoare, amenintatoare, daunatoare, obscene, de virusare sau in alt mod inacceptabil. STAR-COLOR SRL poate refuza sau intrerupe oricand serviciile pentru clientii care se dovedesc a fi angajati in activitati nedorite cu ajutorul STAR-COLOR SRL.

In acest context, ne rezervam dreptul de a ne alege clientii.Sunteti singurul responsabil pentru utilizarea de continut, impreuna cu imagini, grafica, text si alte materiale, a produselor dumneavoastra. Sunteti de acord ca produsele dvs. nu vor include text, imagine, design, marca, sau orice lucrare cu drept de autor a oricarei terte parti, cu exceptia cazului in care ati obtinut autorizatiile necesare de la proprietari. Dumneavoastra garantati ca produsele nu incalca drepturi ale unei terte parti, inclusiv drepturi de autor, marci comerciale, dreptul de publicitate sau intimitate, si ca aveti toate drepturile si permisiunile necesare pentru a folosi materialul tertei parti la realizarea produselor. Prin lansarea unei comenzi pe acest site, garantati faptul ca aveti toate drepturile si permisiunile necesare pentru a plasa comanda si pentru a autoriza STAR-COLOR SRL sa realizeze Produsele in numele dumneavoastra.


Sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru protejarea parolei dvs. si controlului la accesul contului inregistrat. Sunteti de acord ca veti fi responsabil pentru comenzile plasate, sau pentru alte actiuni realizate prin intermediul contului dumneavoastra inregistrat.

 

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera a fii un contract intre utilizator si www.etichete-brasov.ro, reprezentat prin SC STAR-COLOR SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca noi ne obligam sa livram produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

 

Securitatea informatiilor si a datelor personale

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Societatea SC STAR-COLOR SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.